Teplovzdušná pištoľ dokáže v podstate všetko

Dnes je Cool Tool advojteplotná tepelná pištoľ.Je to jednoduchý nástroj s viacerými možnosťami využitia v garáži, aute a domácnosti, než si dokážete predstaviť.

ako používať tepelnú pištoľ

Teplo môže zjednodušiť mnohé práce.Aplikácia tepla môže pomôcť uvoľniť prilepené spojovacie prvky, zmäkčiť plasty, aktivovať alebo uvoľniť lepidlo a oveľa viac.Teplotná pištoľ môže dodať tieto potrebné teploty potrubia.

Teplovzdušné pištole majú pre autá ešte väčšie využitie.

 

Stalo sa vám už niekedy, že ste v niečom cúvli, čo spôsobilo nevzhľadnú priehlbinu na kryte nárazníka?Jeden môžete použiť na zahriatie nárazníka pred použitím ruky na druhej strane na vyskočenie priehlbiny. A hoci pravdepodobne nie je tak dobrý ako baterka alebo miniduktor,teplovzdušná pištoľ varitempmožno použiť na zahriatie prilepených spojovacích prvkov.

微信图片_20220521175142

Prenosné teplom zmršťovacie pištoletiež poskytujú viac než dostatok tepla na zmäkčenie lepidiel.Je to dobré, ak sa chcete zbaviť starých nálepiek alebo odtrhnutých častí, ktoré môžu byť prilepené ako kryty svetla alebo vnútorné obloženie.Môžu byť dokonca použité s tepelne aktivovanými lepidlami na pomoc pri opravách kože a vinylu.


Čas odoslania: 17. novembra 2022